Baigėsi šaltuoju metų laiku organizuota „Gajos žiemos sprintų taurė“

2023-03-15 Atnaujinta: 2023-03-15
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Populiarinant orientavimosi sportą ir skatinant moksleivius greitai ir tiksliai orientuotis mieste, palaikyti sportinę formą bei aktyviai leisti laiką lauke Kauno mieste, sporto mokyklos „GAJA” trenerių kolektyvas žiemos sezono metu surengė 5 orientavimosi sporto varžybų turus „Gajos žiemos sprintų taurė“, kur sukvietė virš 500 įvairaus amžiaus dalyvių.

Varžybos vyko atnaujintuose Kauno miesto sprinto žemėlapiuose. Dėl sporto mokyklos „Gaja“ įsteigtų prizų 12-18 metų amžiaus grupėse kovojo mergaitės ir berniukai, elito stipriausi sportininkai. Rėmėjų dovanomis buvo apdovanoti veteranai 35 ir 50 metų amžiaus grupėse.
Dėl aktyviausios mokyklos prizo kovojo net 51 Kauno miesto mokyklos sportininkas.

Pagrindinę taurę iškovojo KTU inžinerijos licėjaus komanda.
Varžybos buvo vykdomos įgyvendinant Kauno miesto mokyklų sveikatingumo projektą „Orientavimosi sportas mokykloje“, kurį rėmė Lietuvos orientavimosi sporto federacija pagal programos „Orientavimosi sportas kiekvienam“ lėšas.

Jeigu manote, jog ir jūsų ar jūsų pažįstamų atžalos norėtų save išmėginti orientavimosi sporte – mūsų treneriai mielai pakvies išmėginti save treniruotėse bei pasistengs, jog vaikams patiktų orientavimosi bėgte sportas.

Norėdami pasikonsultuoti dėl užsiėmimų laiko galite susisiekti šiais kontaktais:

Valdas Šidlauskas +370 652 03008; valdas.sidlauskas@smgaja.lt arba bendruoju el. paštu info@smgaja.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content