Donato Maciulevičiaus auklėtiniai dalyvavo beisbolo-5 etape Latvijoje

2023-02-08 Atnaujinta: 2023-02-08
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Beisbolas-5 (baseball5) – tai vis dar pakankamai nauja sporto šaka, paremta beisbolo žaidimo principu, tačiau nereikalaujanti lazdų, apsaugų ir didelės aikštės. Tereikia tik guminio kamuoliuko ir 21×21 m aikštelės. Ši sporto šaka plačiajai auditorijai dar nėra itin gerai pažįstama, tačiau joje Lietuvos atstovams puikiai sekasi.

Mūsų mokyklai atstovaujantys jaunučiai Jelgavoje vykusiame turnyre pateko tarp keturių geriausiųjų komandų, o iki medalių pritrūko labai nedaug. D. Maciulevičiaus auklėtiniai lemiamas dvi rungtynes kauniečiai pralaimėjo vos 1 tašku, tačiau šis turnyras buvo puiki patirtis jauniesiems sportininkams. Turnyre jie turėjo progą pasigrumti su komandomis iš Latvijos, Estijos, Radviliškio bei Vilniaus. Kovo 5 d. Vilniuje vyks lemiamas finalinis turas, kuriame ir paaiškės galutinė komandų rikiuotė.

Džiaugiamės beisbolininkų tarptautine patirtimi bei lauksime sėkmingų jų ateities startų!

Norėdami pasikonsultuoti dėl beisbolo treniruočių laiko galite susisiekti šiais kontaktais:

Giedrius Narakas +370 649 04190; giedrius.narakas@smgaja.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content