Sporto mokyklos pavaduotoja ugdymui I. Navickienė dalyvavo LTOK „New Miracle“ mokymuose

2023-03-22 Atnaujinta: 2023-03-22
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Praėjusią savaitę daugiau nei 100 pradedančiųjų ir patyrusių sporto vadybininkių penkiose skirtingose Europos šalyse, tarp kurių buvo ir mūsų sporto mokyklos atstovė Inga Navickienė, įsitraukė į jau antruosius nacionalinius projekto mokymus.

„New Miracle“ – unikali LTOK iniciatyva, prie kurios prisijungė dar keturi Europos nacionaliniai olimpiniai komitetai – Italijos, Latvijos, Estijos ir Slovakijos. Ruošiantis projektui sukurta pradedančiosioms sporto vadybininkėms skirta nemokama mokymų programa ir išskirtinė mentorystės platforma, kurioje projekto dalyvės turi galimybę konsultuotis su patyrusiais kolegomis, stiprinti bendradarbiavimo įgūdžius.

23 Lietuvos sporto organizacijų atstovės įsitraukė į teorinius ir praktinius užsiėmimus, kuriuos vedė žinomas verslo konsultantas Lauras Balaiša. Daugybę metų su verslo ir valstybinėmis organizacijomis dirbantis specialistas neslepia džiaugsmo galėdamas patirtimi dalintis su Lietuvos sporto organizacijose dirbančiomis moterimis ir prisidėti prie lyčių lygybės vystymo.

Projekto nacionalinių mokymų temos visose penkiose projektą įgyvendinančiose valstybėse sutampa. Į komunikacijos temos užsiėmimus šią savaitę įsitraukė ir sporto specialistės Italijoje, Latvijoje, Estijoje ir Slovakijoje, kur mokymų sesijas vedė vietos specialistai.

Vienas pagrindinių projekto tikslų – skatinti lyčių lygybę, lyderystę ir dalyvavimą priimant sprendimus, ugdyti pasitikėjimą savimi. Tikimasi, kad geri projekto pavyzdžiai paskatins pokyčius visuomenėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content