Kviečiame tapti mūsų komandos nariu – ieškome sportininkų apskaitos specialisto

2023-01-02 Atnaujinta: 2023-01-04
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Kauno sporto mokykla „Gaja“ skelbia atranką į Sportininkų apskaitos specialisto pareigas.

Sportininkų apskaitos specialisto pareigybė priskiriama B lygiui (specialistų grupei).

Šioje pareigybėje dirbantis žmogus turės vesti mokyklos sportininkų apskaitą, organizuoti ir vykdyti sportininkų priėmimo ir išbraukimo procedūras, tvarkyti su tuo susijusius dokumentus, sekti mokesčių už sporto mokymą apmokėjimą, tvarkyti surinktų mokėjimų apskaitą, rengti sprendimų dėl mokėjimo lengvatų suteikimo projektus ir vykdyti kitus su sportininkų apskaita susijusius darbus.

Darbo vieta: Partizanų g. 180, LT-50327 Kaunas.

Į Sportininkų apskaitos specialisto pareigybę pretenduojantys asmenys turi:

  • turėti aukštąjį universitetinį arba koleginį išsilavinimą (arba ne žemesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą, įgytą iki 2009 metų, ar specialųjį vidurinį išsilavinimą, įgytą iki 1995 metų)
  • sugebėti greitai ir itin gerai dirbti su kompiuteriu;
  • laisvai bendrauti su žmonėmis, taisyklingai rašyti lietuvių kalba.

Susipažinti su visu sportininkų apskaitos specialisto pareigybės aprašymu galima čia: https://www.smgaja.lt/assets/files/2021/04/Sportininku-apskaitos-specialistas-PA.pdf

Atlyginimas

Į Sportininkų apskaitos specialisto pareigas pretenduojančiam asmeniui siūlomas pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas – 8,00 (arba 1488,00 Eur neatskaičius mokesčių).

Pretendentai, norintys dalyvauti atrankoje, iki 2023 m. sausio 6 d. 13:00 val. elektroniniu paštu info@smgaja.lt turi pateikti šiuos dokumentus:

  • išsilavinimą patvirtinančio dokumento kopiją;
  • gyvenimo aprašymą (CV).

Pretendentai į susitikimus pokalbiui bus kviečiami sausio 9-10 dienomis, todėl pateikdami dokumentus elektroniniame laiške taip pat galite pasiūlyti ir sau pageidautiną atrankos dieną ir laiką (nuo 8:30 iki 16:00 val.).

Atrankos metodas – pokalbis ir gebėjimo dirbti kompiuteriu patikrinimas.

Pageidautina, kad laimėjęs pretendentas mokykloje pradėtų dirbti nuo sausio 16 dienos, bet galimi ir alternatyvūs variantai.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis bendruoju mokyklos telefonu +37065203056 ir spausti 5

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content