Lietuvos treko čempionate „Gaja“ dviratininkai pelnė aukso, sidabro ir bronzos medalius

2021-12-01 Atnaujinta: 2021-12-01
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Lapkričio 19-20 d. Panevėžyje vyko Lietuvos treko čempionatas, kuriame dalyvavo  jaunučių, jaunių ir elito grupių dviratininkai, iš viso apie 80 sportininkų. Kauno sporto mokyklai “Gaja” treko čempionate atstovavo Titas Laurinavičius (tren. G. Volungevičius), Lukas Vaičiūnas ( tren. V. Biga), taip pat elito sportininkai Mantas Januškevičius, Aristiodas Kelmelis (tren. G. Volungevičius) bei Olegas Ivanovas, Rokas Kmieliauskas ir Aivaras Mikutis (tren. V. Biga).

Komandų sprinto rungtyje aukso medalį laimėjo Mantas Januškevičius. Sidabrą Omniumo rungtyje iškovojo Rokas Kmieliauskas. Komandinio persekiojimo rungtyje Kauno sporto mokyklos „Gaja“ kvartetas  Aivaras Mikutis, Rokas Kmieliauskas, Mantas Januškevičius ir Aristidas Kelmelis laimėjo bronzą. Jaunučių taškų lenktynėse Titas Laurinavičius buvo ketvirtas.

Sveikiname sėkmingai čempionate sudalyvavusius mūsų sporto mokyklos dviratininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content