Geriausi praėjusio sezono fechtuotojai – Viktė Ažukaitė, Arnas Salokas ir Mindaugas Sipavičius!

2021-12-08 Atnaujinta: 2021-12-08
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gruodžio 7 d. geriausi Lietuvos fechtuotojai rinkosi Kaune, kur vyko Lietuvos fechtavimo žiemos čempionatas „Lietuvos Taurė 2021“ – antrasis suaugusiųjų taurės etapas. Varžybose sportininkai demonstravo puikų sportinį pasiruošimą ir atkakliai kovėsi dėl Lietuvos fechtavimo taurės.

Moterų špagos rungtyje Kauno sporto mokyklos „Gaja“ sportininkė ir trenerė Viktė Ažukaitė buvo  nenugalima. Pogrupyje įveikusi visas varžoves ir varžybų reitinge gavusi 1 numerį, atkrintamosiose ji nesunkiai nukeliavo iki finalo. Finalinėje kovoje Viktė Ažukaitė įveikė priešininkę 15:7 ir džiaugėsi jau antruoju laimėtu suaugusiųjų etapu šį sezoną. Vyrų grupėje kitas mūsų sporto mokyklos fechtuotojas Arnas Salokas iškovojo bronzos medalį.

Pasibaigus šioms varžyboms tradiciškai buvo apdovanoti geriausi praėjusio sezono fechtuotojai, surinkę daugiausiai reitingo taškų praėjusį sezoną. U17 kategorijoje geriausiu fechtuotoju pripažintas mūsų sporto mokyklos auklėtinis Mindaugas Sipavičius, o suaugusiųjų kategorijoje – Viktė Ažukaitė ir Arnas Salokas.

Sveikiname geriausius praėjusio sezono sportininkus bei jų treneres Rasą Ažukienę ir Rasą Rimgailienę!

Parengta pagal Fechtavimo federacijos informaciją.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content