Puikus šaulės Patricijos Jasukaitytės pasirodymas Baltijos taurėje

2021-07-06 Atnaujinta: 2021-07-06
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Liepos 1-4 d. Rokiškyje vyko tarptautinis šaudymo sporto turnyras Baltic cup-2021. Renginyje dalyvavo Latvijos, Estijos ir Lietuvos šauliai.

Mūsų sporto mokyklos auklėtinė Patricija Jasukaitytė (trenerė R. Pauliukevičienė) pistoleto pratime 30 šūvių į apvalų taikinį – 30 šūvių į pasirodantį taikinį buvo stipriausia tarp savo varžovių ir užėmė pirmąją vietą. Pratime 60 šūvių pneumatiniu pistoletu Patricija Jasukaitytė pademonstravo atkaklumą – patekusi į  finalą aštuntu numeriu, mergina atsigriebė ir užėmė trečią vietą. 

Kitas mūsų mokyklos auklėtinis Tomas Simokaitis (trenerė V. Pabaliene)  pratime 60 šūvių pneumatiniu šautuvu užėmė antrą vietą ir šautuvo rungtyje MIX poroje su Vilniaus komandos mergina Felicija Bendoriūtė, užėmė taip pat antrą vietą.

Sveikiname Patriciją, Tomą ir jų treneres!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content