Lietuvos stalo teniso čempionate iškovoti 6 medaliai dvejetų rungtyse

2021-05-10 Atnaujinta: 2021-05-10
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 7-9 d. Rietavo arenoje vyko Lietuvos stalo teniso čempionatas. Vienetų, dejetų bei mišrių dvejetų rungtyse varžėsi 64 stipriausi šalies sportininkai.

Lietuvos čempionais tapo Kęstutis Žeimys iš Kybartų bei trečius metus iš eilės – Kornelija Riliškytė iš Vilniaus.

Deja, šiais metais mūsų sportininkams asmeninėse varžybose medalių iškovoti nepavyko, tačiau mūsų mokyklai atstovaujantis Ignas Navickas (tren. R. Garkauskienė) puikiai kovojo vyrų dvejetų rungtyje – žaisdamas kartu su Kęstučiu Žeimiu tapo nugalėtoju. Antrąją vietą šioje rungtyje pelnė kitas „Gaja“ sportininkas Matas Skučas (tren. R. Garkauskienė), kuris žaidė poroje su šilutiškiu Matu Vilku.

Moterų dvejetų rungtyje auksą iškovojo sostinei atstovaujančios Kornelija ir Emilija Riliškytės, sidabrą – taip pat vilnietės Laura Abaravičiūtė ir Lukrecija Juchnaitė. Trečiąją vietą pasidalino Kauno sporto mokyklos „Gaja“ stalo tenisininkė Vitalija Venckutė (tren. R. Stankevičius), žaidusi poroje su vilniete Gerda Šišanovaite ir taip pat mūsų mokyklai atstovaujanti Ugnė Baskutytė (tren. R. Stankevičius), kuri žaidė su Aukse Gecevičiūte iš Klaipėdos.

Mišrių dvejetų rungtyje nugalėtojais tapo „Gaja“ stalo tenisininkė Vitalija Venckutė ir Kęstutis Žeimys. Antroji vieta teko Linai Martinkei ir Valdui Martinkui iš Panevėžio. Trečiąją vietą pelnė Kauno sporto mokyklai „Gaja“ atstovaujantis Ignas Navickas ir Laura Abaravičiūtė.   

Sveikiname visus čempionato prizininkus, taip pat jame atkakliai kovojusius mūsų sporto mokyklos stalo tenisininkus bei jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content