Kauniečių pasiekimai kalnų dviračių olimpinio kroso (XCO) Lietuvos čempionate

2018-07-23 Atnaujinta: 2020-06-12

2018 m. liepos 7 d. Šiaulių rajone Bubiuose esančioje trasoje vyko vienintelės kalnų dviračių olimpinės rungties – olimpinio kroso (XCO) vyrų, moterų ir jaunių grupių Lietuvos čempionatas. Jame dalyvavo ir keturi sporto mokyklos kalnų dviratininkai. Pirmoji prie starto stojusi jaunė Kornelija Kertenytė iškovojo bronzos medalį. Vėliau startavęs jaunių vaikinų grupėje greičiausias buvo Edgaras Švėgžda, kuris Lietuvos jaunių čempionu tapo jau antrus metus iš eilės. Pažymėtina, kad trenerio prašymu šioje grupėje be konkurencijos buvo leista dalyvauti vaikų amžiaus grupės dviratininkui Kostui Kardeliui, kuris pagal pasiektą rezultatą buvo vertas bronzos medalio. Moterų elito grupėje startavusi Silvija Pacevičienė apgynė Lietuvos čempionės vardą ir šiais metais.

Šių sporto mokyklos auklėtinių treneris Šarūnas Pacevičius startavo vyrų elito grupėje ir ketvirtus metus iš eilės tapo Lietuvos čempionu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content