BRONZOS MEDALIAI EUROPOS STUDENTŲ ŽAIDYNĖSE

2018-07-23 Atnaujinta: 2020-06-12

2018 m. liepos 15-18 dienomis Koimbra mieste (Portugalija) vyko Europos studentų žaidynės (EUSA). Šios žaidynės yra didžiausias studentų sporto renginys Europoje. Šiais metais šiame renginyje dalyvavo virš 4000 dalyvių, reprezentuojančių savo universitetus iš 38 šalių, 13 sporto rungčių.

VDU universitetui (buvęs LEU) atstovavo  mūsų mokyklos sportininkas Ignas Navickas. Jo atstovaujama stalo teniso komanda antrąją žaidynių dieną pasipuošė bronzos medaliais (viso dalyvavo 17 komandų). Tai pirmasis medalių komplektas, kurį iškovojo Lietuvos studentai Koimbros mieste vykstančiose EUSA žaidynėse.

VDU merginų komandą atstovavo taip pat mūsų mokyklos auklėtinė V.Venckutė ir buvusios auklėtinės M.Kavaliūnaitė ir K.Petkevičiūtė-Taurienė. Merginų stalo teniso komanda iš 12 komandų užėmė 5 vietą.

Sveikiname sportininkus ir linkime sėkmės!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content