Praūžė 2022 m. regbio sezono uždarymo šventė

2022-11-14 Atnaujinta: 2022-11-14
Kauno sporto mokykla „GAJA“


Kauno sporto mokyklos „Gaja“ regbininkai, treniruojami Augusto Muliuolio ir Manto Eimanto, kartu su savo šeimomis praėjusį savaitgalį uždarė sėkmingą bei įsimintiną 2022 metų sezoną. Uždarymo šventėje dalyvavo kiek daugiau nei 100 regbį mylinčių žmonių, kurie 12 komandų TAG turnyre aiškinosi nugalėtojus. Renginyje netrūko geros nuotaikos, emocijų, vaišių bei linksmų pokalbių! Simbolinio turnyro pabaigoje buvo apdovanoti visi nusipelniusieji daugybėje trenerių įvertintų kategorijų.

Nepriklausomai nuo amžiaus, turnyre dalyvavę regbio entuziastai pasiskirstė į komandas sudarytas iš 5-6 žaidėjų, o komandas sudarė mišrios tėvelių ir vaikų ekipos. Verta paminėti, jog buvo ir vienintelė komanda sudaryta iš vienos šeimos narių, kurie net penkiese dalyvavo šventėje, o kiti visi dalyviai sudarė komandas iš dviejų ar trijų šeimų atstovų.

Jaunieji regbininkai vis dažniau tęs treniruotes salėje, kol galiausiai balandžio mėnesį pasitiks naująjį 2023 metų sezoną regbio aikštelėse lauke.

Norėdami pasikonsultuoti dėl regbio užsiėmimų laiko galite susisiekti šiais kontaktais:
Giedrius Narakas +370 685 85197; giedrius.narakas@smgaja.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content