Šaudymo sporto vaikų čempionatas

2022-06-08 Atnaujinta: 2022-06-08
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės  31 d. Kaune, o birželio 1 d.  Vilniuje vyko Lietuvos vaikų komandinis-asmeninis šaudymo sporto čempionatas.

Kauno sporto mokyklos „Gaja“ auklėtiniai bendroje įskaitoje iškovojo 13 komplektų medalių.

Asmeninėje įskaitoje šaudant  į apvalų taikinį pirmą vietą tarp merginų laimėjo Auksė Jablonskaitė (tren. V.Karandienė), o komandinėje įskaitoje Auksė Jablonskaitė, Junija Fiodorovaitė ir Urtė Senvaitytė iškovojo 2-ą vietą.

Tame pačiame pratime tarp vaikinų tarpe asmeninėje įskaitoje Jonas Grinevičius (tren. R.Pauliukevičienė) iškovojo 2-ą vietą, o Jokūbas Speičys  (tren.V.Karandienė) užėmė 3-ią vietą. Komandinėje įskaitoje pirmą vietą iškovojo mūsų auklėtiniai Jonas Grinevičius, Erikas Turskis ir Simonas Papievis. Antrąją vietą laimėjo „Gaja“  II komanda : Jokūbas Speičys, Meidas Paulauskas ir Mantas Matusevičius. Trečia vieta atiteko „Gaja“ III komandai : Lukui Cibulskiui, Matui Cickevičiui ir Vėjui Poneliui.

Merginų tarpe pratime į pasirodantį taikinį asmeninėje įskaitoje Auksė Jablonskaitė (tren. V.Karandienė) iškovojo  trečiąją vietą, o komandinėje įskaitoje merginų komanda (Auksė Jablonskaitė, Smiltė Ruzgaitė ir Junija Fiodorovaitė) laimėjo antrą vietą.

Tame pačiame pratime vaikinų tarpe asmeninėje įskaitoje Meidas Paulauskas (tren. V.Karandienė) iškovojo aukso medalį, o Simonas Papievis (tren.  R.Pauliukevičienė) iškovojo bronzos medalį. Komandinėje įskaitoje auksiniais medaliais pasipuošė „Gaja“ I komanda: Simonas Papievis, Jonas Grinevičius ir Erikas Turskis. Antros vietos prizininkais tapo „Gaja“ II komanda: Meidas Paulauskas, Jokūbas Speičys ir Mantas Matusevičius.

Šautuvo rungtyje pratime gulint merginų tarpe asmeninėje įskaitoje Goda Švabauskaitė (tren.V.Pabalienė) iškovojo bronzos medalį , o komandinėje įskaitoje Goda Švabauskaitė, Žemyna Biržinytė ir Monika Olchovikaitė iškovojo sidabro medalius.

Šautuvo rungtyje pratime gulint ir klūpint asmeninėje įskaitoje Goda Švabauskaitė užėmė antrą vietą, o Kauno „Gaja“ I komanda: Goda Švabauskaitė, Žemyna Biržinytė ir Monika Olchovikaitė iškovojo sidabro medalius.

Sveikiname jaunuosius šaulius iškovojus tiek daug medalių. Gerai padirbėjote, jūs ir trenerės!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content