Lietuvos kalnų dviračių maratone – auksinis Aistės Butautaitės pasirodymas

2021-09-13 Atnaujinta: 2021-09-13
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės–rugsėjo mėn. skirtinguose Lietuvos miestuose vyko 2021 m. Lietuvos kalnų dviračių maratonas. Penkiuose maratono etapuose dalyvavo ir geriausi Kauno sporto mokyklos „Gaja“ kalnų dviratininkai.

Bendroje šio maratono įskaitoje 1 vietą šešiolikmečių merginų tarpe iškovojo Aistė Butautaitė! Aistė pirmavo visuose etapuose ir užtikrintai tapo maratono nugalėtoja. Tos pačios amžiaus grupės vaikinų tarpe Titas Sipavičius laimėjo sidabro medalį, o Nedas Pranauskas – bronzą. Bronzos medalį taip pat pelnė keturiolikmečių tarpe mynęs Deividas Stankevičius. Suaugusiųjų vyrų grupėje kaip visada puikiai pasirodė Kauno sporto mokyklos „Gaja“ kalnų dviračių treneris Šarūnas Pacevičius, kuris iškovojo antrą vietą.

Paskutiniame maratono etape, kuris vyko rugsėjo 5 d. Kėdainiuose, Nedas Pranauskas savo amžiaus grupėje atmynė greičiausiai. Šauniai dešimtmečių grupėje pasirodė ir Arielis Gribovskij, kuris laimėjo sidabro medalį bei Emilis Valaitis, pelnęs bronzą. Tarp keturiolikmečių 2 vietą užėmė Domas Butkus, Mindaugas Kavaliauskas buvo ketvirtas.

Sveikiname visus nugalėtojus ir prizininkus. Didelis ačiū jums už puikų pasirodymą! Taip pat dėkojame sportininkų treneriui Šarūnui Pacevičiui ir mūsų partneriams UAB „Dvirtex“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content