Europos tekvondo jaunučių čempionate Aironas Survila iškovojo 5 vietą

2021-08-30 Atnaujinta: 2021-08-30
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Rugpjūčio 27 d. vykusiame Europos tekvondo jaunučių čempionate Taline mūsų sporto mokyklos atstovas Aironas Survila (tren. Aurimas Masys/Vytautas Balkūnas)  svorio kategorijoje iki 53 kg iškovojo 5 vietą.  

Burtai lėmė, jog pirmoje kovoje Aironas susitiko su Austrijos sportininku Lorenz Wittek. Kova  buvo itin atkakli, paskutinėmis sekundėmis Aironas išlygino rezultatą o per pratęsimą sukaupęs visas jėgas rezultatu 2:1 nugalėjo savo priešininką. Kovoje dėl medalių Aironui teko pripažinti Azerbaidžano atstovo Islam Achmadzada pranašumą. Azerbaidžanietis iškovojo sidabro medalį, o Europos tekvondo jaunučių čempionu tapo Ukrainos sportininkas Danil Maidaniuk.

Mūsų sportininkas buvo vienas jauniausių dalyvių šioje amžiaus grupėje, tačiau jau dabar jaunasis tekvondo talentas išsiskiria gražiomis techniškomis kovomis.

Sveikiname su puikiu pasirodymu sportininką ir jo trenerius.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content