Barbora Mačiulaitytė ir Gustas Morkūnas tapo Lietuvos šachmatų čempionais!

2021-06-07 Atnaujinta: 2021-06-07
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Birželio 2-6 d. Vilniuje įvyko 2021 m. jaunių bei jaunučių šachmatų čempionatai, kuriuose varžėsi 10-18 metų vaikinai bei merginos. Įprastai žiemą vykstančias varžybas šiemet pakoregavo pandeminis tvarkaraštis, nepaisant to, 214 jaunųjų šachmatininkų įvairiose amžiaus grupėse kovėsi su varžovais prie medinių figūrų, siekdami savo amžiaus grupės čempiono vardo.

Kauno sporto mokyklai „Gaja“ šiuose čempionatuose atstovavo net 32 šachmatininkai. Daugeliui jų pavyko patekti į pirmuosius dešimtukus savo amžiaus grupėse. Tačiau geriausiai iš mūsų mokyklos atstovų sekėsi Barborai Mačiulaitytei (tren. L.Šolys), kuri aštuoniolikmečių grupėje iškovojo čempionės titulą bei Gustui Morkūnui (tren. L.Šolys), kuris tapo čempionu dvylikamečių berniukų tarpe. Benas Mickus (tren. D. Vaznonis) ir Simona Perminaitė (tren. L.Šolys) aštuoniolikmečių grupėse tapo vicečempionais. Šie mūsų mokyklos sportininkai taip pat iškovojo teisę atstovauti Lietuvai savo amžiaus grupių 2021 m. Europos bei pasaulio čempionatuose. Sveikiname ir didžiuojamės! Nuoširdus ačiū treneriams!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content