Sidabras ir bronza iš komandinio šaudymo čempionato Rokiškyje

2021-05-12 Atnaujinta: 2021-05-12
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 8-9 d. Rokiškyje vyko Lietuvos suaugusiųjų ir jaunimo komandiniai šaudymo čempionatai. Juose Vilniaus, Kauno, Alytaus, Šiaulių, Biržų ir Utenos komandos kovojo ne tik dėl prizinių vietų, bet  ir dėl teisės dalyvauti asmeniniuose čempionatuose. Jau kitą savaitgalį startuos Lietuvos jaunimo asmeninis čempionatas, kuriame dėl prizinių vietų kovos sportininkai, komandiniame čempionate asmeninėje įskaitoje patekę į 1-10 vietas.

Suaugusių čempionate mūsų mokyklos šauliai iškovojo 2 sidabro ir 3 bronzos medalius. 3×20 šūvių šautuvu pratime Tomas Simokaitis, Airidas Kalesninkas ir Audrius Puodžiukynas (tren. V. Pabalienė ir T. Klimova), surinkę 1614 taškus, užėmė 2 vietą. Šautuvo pratime gulomis Tomas Simokaitis, Airidas Kalesninkas ir Audrius Puodžiukynas (tren. V. Pabalienė ir T. Klimova), surinkę 1798 taškus taip pat buvo antri.  Laisvo pavyzdžio pistoleto pratime Tautvydas Nedzinskas, Gintautas Pucilauskas ir Domas Mickus (tren. R. Pauliukevičienė ir V. Karandienė), surinkę 992 taškus, iškovojo 3 vietą. Greitošaudos (8s, 6s, 4s) pratime  Vidmantas Pauliukevičius, Domas Mickus ir Tautvydas Nedzinskas (tren. R. Pauliukevičienė ir V. Karandienė), surinkę 634 taškus, iškovojo 3 vietą. 30+30 šūvių pratime Vaida Trakimaitė, Justina Ramanauskaitė, Goda Bilskytė (tren. R. Pauliukevičienė ir V. Karandienė), surinkusios 1520 taškus, taip pat buvo trečios.

Kauno sporto mokyklos „Gaja“ jaunimas pelnė 3 sidabro ir 1 bronzos madalį. 30+30 šūvių pratime Patricija Jasukaitytė, Gaivilė Makarevičiūtė ir Miglė Liubamirskaitė (tren. R. Pauliukevičienė ir V. Karandienė), surinkusios 1492 taškus iškovojo 2 vietą. Šautuvo pratime gulomis  2 vietą taip pat pelnė Airidas Kalesninkas, Aurimas Lukošius, Deimantas Remenčius (tren. T. Klimova), surinkę 1773,5 taškus. 3×20 šūvių šautuvu pratime  Airidas Kalesninkas, Džiugas Morkūnas ir Aurimas Lukošius (tren. V. Pabalienė ir T. Klimova), surinkę 1551 taškus, taip pat buvo antri. 3×20 šūvių šautuvu pratime  Justina Jančiulevičiūtė, Laura Viederytė ir Heidė Kunickaitė (tren. T. Klimova), surinkusios 1564 taškus, iškovojo 3 vietą.

Sveikiname čempionato prizininkus ir jų trenerius! Linkime sportininkams  taiklių šūvių gegužės 15-16 d.  Lietuvos jaunimo asmeniniame čempionate.  

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content