Justina Jančiulevičiūtė – šaudymo sporto jaunimo čempionė!

2021-05-21 Atnaujinta: 2021-05-21
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 15-16 d. Rokiškyje įvyko Lietuvos jaunimo šaudymo sporto čempionatas.  Jame dėl Lietuvos čempionų vardų kovojo šauliai iš Vilniaus, Kauno, Biržų, Šiaulių ir Rokiškio, iškovoję 1-10 vietas Lietuvos jaunimo komandiniame čempionate.

Lietuvos jaunimo čempione šautuvo 3 padėčių rungtyje tapo Justina Jančiulevičiūtė (tren. T.Klimova). Ji šiame pratime surinko 1098 taškus ir finale buvo nepavejama. Kitą varžybų dieną pratime „60 šūvių gulint“, Justina laimėjo antrąją vietą.

Prizines vietas šaudymo rungtyje taip pat iškovojo Airidas Kalesninkas (tren. T. Klimova), kuris pratime 3×40 (šaudant šautuvu iš trijų padėčių) ir pratime „gulint 60 šūvių“ pelnė bronzos medalius.

Pistoleto rungtyje Mykolas Giedraitis (tren. V. Karandienė), šaudydamas laisvo pavyzdžio pistoletu, 50 metrų atstumu užėmė trečią vieta. Patricija Jasukaitytė (tren. R. Pauliukevičienė), šaudydama 25 m atstumu į nejudantį taikinį 30 šūvių ir į pasirodantį taikinį 30 šūvių, laimėjo sidabro medalį.

Sveikiname taikliuosius šaulius ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content