Viktė Ažukaitė ir Arnas Salokas tapo Lietuvos fechtavimo taurės nugalėtojais

2021-03-16 Atnaujinta: 2021-03-16
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Kovo 13 d. Kaune vyko Lietuvos suaugusiųjų žiemos čempionatas – Lietuvos fechtavimo taurė. Varžybose dalyvavo beveik pusšimtis vyrų ir moterų.

Taurėje nenugalima buvo Viktė Ažukaitė (tren. R. Ažukienė), kuri pogrupyje įveikė visas varžoves, o atkrintamosiose priešininkėms taip pat nepaliko šansų. Viktei tai buvo puiki treniruotė prieš Pasaulio taurės etapą Kazanėje, Rusijoje, vyksiantį kovo 20 dieną, ir atrankines varžybas Madride, kurios bus šansas patekti į Tokijo olimpines žaidynes.

Vyrų grupėje geriausiai pasirodė Arnas Salokas (tren. R. Rimgailienė). Pogrupyje įveikęs visus priešininkus jis taip pat įrodė savo pranašumą atkrintamosiose, o finale pranokęs varžovą 15:10, savo apdovanojimų kolekciją papildė pirmąja Lietuvos fechtavimo taure.

Sveikiname Viktę, Arną ir jų treneres su puikiu pasirodymu!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content