Mindaugas Sipavičius tapo Lietuvos jaunių ir jaunimo fechtavimo čempionu!

2021-03-08 Atnaujinta: 2021-03-08
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Kovo 6 d. Vilniuje vyko Lietuvos fechtavimo jaunių iki 17 m. ir jaunimo iki 20 m. čempionatas. Abejuose amžiaus grupėse čempionu tapo Kauno sporto mokyklos „Gaja“ atstovas  Mindaugas Sipavičius (tren. R. Ažukienė). Puikiai pasirodė ir Kamila Jonynaitė (tren. R. Ažukienė), kuri jaunių amžiaus grupėje iškovojo sidabro medalį, o jaunimo grupėje – bronzą.  Jaunių grupėje trečiąją vietą taip pat laimėjo Monika Narbutaitė (tren. R. Ažukienė) ir Matas Medišauskas (tren. R. Ažukienė), kuris buvo trečias ir tarp jaunimo. Ugnius Mykolaitis (tren. A. Radzevičius) laimėjo bronzos medalį jaunimo grupėje.

Lietuvos čempionato rezultatai padėjo nuspręsti rinktinės sudėtį, kurie sportininkai vyks į Pasaulio jaunių ir jaunimo čempionatą Kaire balandžio mėnesį. Šią teisę iškovojo: Mindaugas Sipavičius, Matas Medišauskas, Kamila Jonynaitė ir Monika Narbutaitė! Sveikiname!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content