Lietuvos fechtavimo čempionate „Gaja“ komanda iškovojo auksą

2020-09-09 Atnaujinta: 2020-09-09
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Rugsėjo 5-6 d. Vilniuje vyko Lietuvos fechtavimo suaugusiųjų čempionatas – vienos svarbiausių metų varžybų. Jose surinko per pusšimtis sportininkų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių kautis asmeninėse ir komandinėse rungtyse.

Komandinėse moterų varžybose po įtemptų kovų ir emocingų pergalių aukso medaliais džiaugėsi Kauno sporto mokyklos „Gaja“ komanda – Viktė Ažukaitė, Agnė Švelnienė, Paulina Bajorūnaitė ir Aistė Seniutaitė (tren. R. Ažukienė), finale įveikusios vilnietes rezultatu 45:36.

Vyrų komadinėse varžybose Arnas Salokas, Gotfridas Krujalskis ir Algirdas Fitkevičius (tren. R. Rimgailienė) pelnė sidabrą.  

Asmeninėse vyrų varžybose sidabro medalį laimėjo Arnas Salokas. Bronzą iškovojo Lukas Minkevičius. Iš viso dalyvavo 37 fechtuotojai. Moterų asmeninėse rungtyse bronzos medalius laimėjo Viktė Ažukaitė ir Agnė Švelnienė. Iš viso dalyvavo 31 sportininkė.

Sveikiname čempionato prizininkus!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content