Tarptautinis imtynių turnyras A. Butkevičiaus taurei laimėti

2019-05-27 Atnaujinta: 2019-05-27

Vilkaviškyje vyko tarptautinis imtynių turnyras A. Butkevičiaus taurei laimėti, kuriame varžėsi moterų ir laisvųjų imtynių mėgėjai. Turnyre kovojo 130 dalyviių iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Ukrainos, Lenkijos ir Lietuvos.

Sėkmingai turnyre kovojo jaunieji Kauno imtyninkai. Ignas Dambrauskas, svorio kategorija iki 71 kg., užtikrintai įveikė Estijos ir Lietuvos imtyninkus, tačiau finalinėje kovoje nusileido Ukrainos sportininkui. Justas Nikitiuk, svorio kategorija iki 63 kg., iškovojo dvi pergales, pralaimėjo turnyro nugalėtojui iš Rusijos ir iškovojo trečiąją vietą. Gabijus Gališanskis, svorio kategorija iki 35 kg., iškovolo pergalę prieš Lietuvos imtyninką, pralaimėjo Rusijos ir Latvijos sportininkams ir turnyre liko trečioje vietoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content