SĖKMINGA ŠACHMATININKŲ SEZONO PRADŽIA

2018-02-28 Atnaujinta: 2020-06-12

Vasario 16-21 dienomis Vilniuje vyko Lietuvos jaunių (BM18 ir BM16) ir jaunučių (BM14 ir BM12) šachmatų čempionatas. Sporto mokyklos sportininkams šios varžybos buvo labai sėkmingos. Iškovota net 10 skirtingų spalvų medalių.

Jaunių merginų grupėje (M18) Saulė Gailiūnaitė tapo nugalėtoja, antrąją vietą, atsilikusi keliais taškais, užėmė Guoda Perminaitė. Sportininkių treneris – Laimutis Šolys.

M16 grupėje trenerio Donato Vaznonio auklėtinė Aušra Plutaitė užėmė 3 vietą. Šioje amžiaus grupėje (B16) stipresni buvo vaikinai, kurie taip pat ruošiami trenerio D. Vaznonio. Karolis Jukšta tapo nugalėtojas, o antrąją vietą iškovojo Aistis Butvilas.

M14 amžiaus grupėje antrąją vietą iškovojo Barbora Mačiulaitytė, o trečiąją – Barbora Čeponytė. Mergaičių treneris – L. Šolys. Šioje amžiaus grupėje vaikinų tarpe taip pat dominavo šio trenerio auklėtiniai: nugalėtoju tapo Pijus Stremavičius, o Augustas Gucaga iškovojo antrą vietą.

B12 grupėje prizininku tapo trenerio D. Vaznonio auklėtinis Erikas Mecelica, užėmęs  2 vietą.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content