Treko nėra, bet čempionai auga

2017-10-30 Atnaujinta: 2020-06-14

Nors Kaune ir nėra dviračių treko, Kauno sporto mokyklos „Gaja“ dviratininkai sugeba lenkti sportininkus, kurie treniruojasi treke nuolat. Tai įrodo rezultatai pasiekti Lietuvos dviračių treko čempionate surengtame Panevėžio „Cido“ arenoje spalio 28-29 dienomis.

Jaunių varžybose sėkmingai startavo trenerio V.Bigos auklėtiniai Lukas Šuvalskis, iškovojęs tris aukso medalius ir Karolis Galeckas, iškovojęs viso net keturis medalius.
Asmeninėse persekiojimo lenktynėse ir grupinėse lenktynėse dėl taškų Lukas abu kartus finišavo pirmas, o Karolis iškovojo antrąsias vietas. Kartu su Gediminu Kubelsku jie tapo čempionais ir komandų sprinto rungtyje. Bronzos medalius iškovojo Karolis Galeckas (sprinte) ir Rokas Kmieliauskas (asmeninėse persekiojimo varžybose Elito grupėje).

Dėl mažo dalyvių skaičiaus Elito grupėje buvo leista startuoti ir jaunių amžiaus dviratininkams. Puikiai keirino rungtyje pasirodė Mantas Januškevičius, Elito grupėje patekęs į finalinį važiavimą ir nusileidęs tik Lietuvos sprinto žvaigždėms, pasaulio ir Europos čempionatų prizininkams Svajūnui Jonauskui ir Visilijui Lendel. Mantas iškovojo bronzos medalį. Grupinėse lenktynėse renkant taškus Elito grupėje pagirtinai lenktyniavo trenerio G. Volungevičiaus auklėtiniai: Laurynas Kuras 4 vieta, Mantas Januškevičius 5 vieta ir Aristidas Kelmelis 6 vieta.

Sveikiname mūsų mokyklos jaunuosius dviratininkus. Šiomis lenktynėmis dviratininkai baigė sezoną, po trumpo poilsio laukia naujas sezonas, nauji iššūkiai ir kovos.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content