Eimantas Stanionis užsitikrino olimpinį kelialapį

2016-04-27 Atnaujinta: 2020-06-01

E.Stanionis_V.Bružas

Sporto mokyklos “Gaja” boksininkas Eimantas Stanionis tapo olimpinio atrankos turnyro Turkijoje nugalėtoju. Svorio kategorijoje iki 69 kg 21-erių metų Europos čempionas E. Stanionis iškovojo keturias pergales. Aštuntfinalyje lietuvis 3:0 nugalėjo Albaną Beqiri iš Albanijos, ketvirtfinalyje 3:0 įveikė portugalą Paulą Felipę Bernardesą, pusfinalyje 3:0 pranoko moldavą Vasilijų Belousą, o finale buvo pajėgesnis už 2012 m. Londono olimpiados prizininką, 2015 m. Europos žaidynių vicečempioną, 2011 m. pasaulio ir Europos čempionatų prizininką Vincenzą Mangiacaprę.

„Tikėjau Eimantu, nes jis buvo seniai vertas olimpinio kelialapio ir olimpiniame atrankos turnyre jo nereikėjo raginti. Kiekvieną kartą jis į ringą lipo nusiteikęs taip, kad arba dabar, arba niekada. Europos čempionas įrodė, kad yra vertas kovoti olimpinėse žaidynėse ir manau, kad olimpiadoje bus subrendęs kovoti dėl aukščiausių vietų“.

Treneris Vidas Bružas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content