Šaudymo sporto atstovai dalyvavo elitiniame turnyre Balstogėje

2023-12-06 Atnaujinta: 2023-12-06
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Mūsų šaudymo sporto atstovai grįžo iš Balstogėje (Białystok), Lenkijoje vykusio „Polish Open Kaliber 2023” turnyro, kuriame dalyvavo apie 350 šaudymo sporto mylėtojų iš 8 valstybių! Turnyro nugalėtojas gavo įspūdingą prizą – naujutėlaitį automobilį.

SM „Gaja“  jaunųjų sportininkų komanda, kuri buvo sudaryta iš 17 sportininkų bei jų trenerių, puikiai atstovavo Lietuvai bei mūsų sporto mokyklai. Šiame turnyre mūsiškiams atstovavo Lietuvos moksleivių čempionatų prizininkai, kurie į turnyrą vyko dėka Kauno miesto savivaldybės organizuojamo projekto „Jaunieji Kauno ambasadoriai“. V. Pabalienės, V. Karandienės, R. Pauliukevienės ir V. Malyševos auklėtiniai puikiai pasirodė turnyre, o geriausiai sekėsi Džiugui Morkūnui, kuris pasiekė Lietuvos jaunimo rekordą ir finalinėse rungtyse užėmė 1-ąją ir 4-ąją vietą.

Lietuvai taip pat atstovavo:

Lukošius Aurimas, Lieščinskas Gustas, Vainilavičius Gytis, Čereška Justas, Mažutis Tautvydas, Morkūnas Linas, Dornykas Eimantas, Kosolapova Ksenija, Švabauskaitė Goda, Olchovikaitė Monika, Keršytė Greta, Jablonskaitė Auksė, Nikolajev Titas, Radzevičius Kasparas, Mokejevas Arnoldas, Grinevičius Jonas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content