Savaitgalį praūžė SM „Gaja“ stalo teniso turnyras

2022-12-05 Atnaujinta: 2022-12-05
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Praėjusį savaitgalį Kaune įvyko mūsų sporto mokyklos organizuotas 2012 metais ir jaunesnių bei 2010- 2011 metais gimusių sportininkų stalo teniso turnyras, kuriame dalyvavo beveik 50 berniukų ir mergaičių.

Šio turnyro tikslas buvo suteikti daugiau varžybinės praktikos jauniausiems stalo tenisininkams tam, kad jie įgytų daugiau varžybinės patirties ir prisitaikytų prie skirtingų rungtyniavimo stilių.

Pas mus lankėsi jaunieji stalo tenisininkai iš Kauno miesto ir jo rajono, Vilniaus, Jonavos, Rokiškio bei kitų miestelių. Jau kitais metais mūsų mokykla planuoja plėsti turnyro dalyvių geografiją ir dalyvių skaičių, neatmetant galimybės pasikviesti dalyvių ir iš užsienio valstybių.

2012 m. ir jaunesnių grupėje čempionu tapo Rapolas Petrauskas.

2010-2011 m. gimusių berniukų grupėje geriausiai pasirodė Dovydas Frejeris (3 vieta) ir Renaldas Vyturys (5 vieta).

Merginoms taip pat puikiai sekėsi šioje amžiaus grupėje – Kotryna Mieldažytė užėmė 2 vietą, Austė Poškaitė – 3 vietą, o Liepa Nasvytytė liko 4-ta.

Sveikiname turnyro nugalėtojus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content