Mūsų lankininkai grįžo iš Latvijoje 24 valandas trukusio turnyro

2022-12-20 Atnaujinta: 2022-12-20
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Praėjusį savaitgalį Latvijoje, Priekulės miestelyje, vyko 24 valandų komandinės šaudymo iš lanko varžybos.

Šio turnyro formatas buvo itin nestandartinis, reikalaujantis labai didelės ištvermės. Šaudymas nenutrūkstamai vyko visą parą, o komandos buvo sudarytos iš 2-4 šaulių. Šaudymo varžybas šeštadienį vidurdienį pradėjo po vieną komandos narį iš kiekvienos komandos. Komandos nariai keitėsi pagal susitartą grafiką arba jei šaudančiajam reikia keitimo (pvz.: sugedo įranga).  Miegojimas buvo pakankamai komplikuotas, nes salėje nuolat vyko šaudymas, girdėjosi nuolatiniai šaudymo signalai, žmonės vaikščiojo, kalbėjosi. Taigi sportininkai labiau snaudė, o ne miegojo.

SM „Gaja“ komanda, kurią sudarė Vytautas Kazlauskas, Domantas Šuliokas, Aurimas Salelionis, Justas Juknevičius, buvo nepralenkiami ir įtikinama persvara aplenkė antroje vietoje likusius Ventspilio atstovus. Trečioje vietoje liko dar viena kauniečių komanda, kurioje buvo ir mūsų mokyklos atstovė Diana Perminaitė. Šių varžybų metu buvo skaičiuojami ir geriausios valandos asmeniniai rezultatai, kur Ignas Morkeliūnas fiksavo 3 geriausią rezultatą vyrų grupėje, o D. Perminaitė buvo 3 geriausio rezultato moterų grupėje savininkė. V. Kazlauskas ir D. Šuliokas Latvijoje pataikė ir sporto meistro normatyvą (560+).

Džiaugiamės puikia mūsų sportininkų patirtimi Latvijoje bei tikimės, jog šiame turnyre praeiti išbandymai padės pasiekti puikių rezultatų būsimuose turnyruose.

Jeigu manote, jog ir jūsų ar jūsų pažįstamų atžalos norėtų save išmėginti šaudymo iš lanko rungtyje – mūsų treneriai mielai pakvies išmėginti save treniruotėse bei pasistengs, jog vaikams patiktų šis sportas.

Norėdami pasikonsultuoti dėl užsiėmimų laiko galite susisiekti šiais kontaktais:

Giedrius Narakas +370 685 85197; giedrius.narakas@smgaja.lt arba bendruoju el. paštu info@smgaja.lt


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content