Viktė Ažukaitė nesustoja stebinti satelito varžybose

2022-09-19 Atnaujinta: 2022-09-20
Kauno sporto mokykla „GAJA“

2022 m. Rugsėjo 18 d. Stokholme (Švedija) vykusiose antrosiose naujo sezono satelito varžybose „FIE Rehbinderska Priset 22/23“ Lietuvos fechtuotoja Viktė Ažukaitė pademonstravo fantastišką pasiruošimą ir laimėjo sidabrą!

Pirmajame pogrupyje Viktė Ažukaitė, įveikusi keturias varžoves iš šešių, antrajame priešininkėms nepaliko jokių vilčių. Laimėjusi visas kovas, gavo pirmąjį varžybų reitingo numerį ir atkrintamosiose iš karto pateko tarp 32 geriausiųjų. Dėl patekimo į 16-uką nesunkiai – 15:7 įveikė švedę L. Eriksson, dėl 8-uko 15:14 nugalėjo norvegę V. Tengesdal. Kovoje dėl medalio įveikė lenkę P. Wilaszek 15:13, o dėl finalo vos per plauką 15:14 nugalėjo Austrijos atstovę P. Schmidl. Finalinėje kovoje lietuvė 15:8 pralaimėjo italei A. Clerici ir galutinėje įskaitoje užėmė 2 vietą tarp 53 fechtuotojų. Tai vienas aukščiausių Lietuvos fechtuotojų pasiektų titulų. (info: fechtavimas.lt)

Jeigu manote, jog ir jūsų ar jūsų pažįstamų atžalos norėtų save išmėginti fechtavimo treniruotėse – mūsų treneriai mielai pakvies išmėginti save treniruotėse bei pasistengs, jog vaikams patiktų šis sportas.

Norėdami pasikonsultuoti dėl užsiėmimų laiko galite susisiekti šiais kontaktais:

Julija Valatkaitė +370 625 47305 ; julija.valatkaite@smgaja.lt arba bendruoju el. paštu info@smgaja.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content