Penktadienį praūžė abiturientų sporto mokyklos baigimo šventė

2022-06-30 Atnaujinta: 2022-06-30
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Atrodo dar visai neseniai diena iš dienos mūsų sporto mokyklos jaunieji talentai mynė sporto salių slenksčius, o jau dabar visi diplomuoti žengs naujais sportinės karjeros bei gyvenimo keliais.
Saulėta birželio penktadienį nemažai talentingo jaunimo bei jų artimųjų susirinko į sporto mokyklai „Gaja“ priklausančią salę, kurioje buvo apdovanoti sporto mokyklos abiturientai bei jų treneriai.
Mokyklos direktorius Žilvinas Galimovas ne tik dėkojo mūsų mokykloje užaugusiems talentams, bet ir linkėjo jiems nepamiršti atsakingumo, kovingumo bei kitų žmogiškųjų vertybių išmoktų sportuojant sporto mokykloje „Gaja“ .
Prie sveikinimų prisidėjo ir Kauno miesto savivaldybės administracijos Sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Vyginta Poderytė-Martinkienė, kuri taip pat linkėjo sėkmės mūsų jauniesiems abiturientams.

Renginio metu buvo apdovanoti 35 abiturientai ir jų treneriai. Apdovanojimų ceremonijos metu susirinkusiuosius linksmino akordeonistė – Ieva Černiauskaitė.

Po oficialiosios apdovanojimų ceremonijos visi svečiai patraukė ragauti šventinio torto bei dalijosi prisiminimais apie metus praleistus mūsų mokykloje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content