„GAJA” merginų komanda išplėšė Lietuvos šaudymo čempionių titulą

2022-06-02 Atnaujinta: 2022-06-02
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 21-22 d. Rokiškyje vyko Lietuvos jaunimo komandinis čempionatas mažo kalibro ginklais.

Šautuvo rungtyje šaudant iš 3 parengčių finale labai atkakli kova už kiekvieną šūvį vyko tarp Vilniaus ir Kauno miesto  merginų komandų. Nugalėtojas nebuvo aiškus iki paskutinio komandinio šūvio, tačiau finalinę kovą 17:13 laimėjo Kauno sporto mokyklos „Gaja” auklėtinės. Lietuvos čempionėmis tapo: Gabija Selelionytė, Deimantė Selelionytė ir Justina Jančiulevičiūtė.

Pistoleto rungtyje tiek Kauno komandos vaikinai (Mykolas Giedraitis, Marius Vasiljevas ir Neidas Jančiauskas) tiek ir merginos (Patricija Jasukaitytė, Viktorija Eizenaitė ir Gabrielė Nikitinaitė) iškovojo sidabro medalius. 

Sveikiname čempiones ir prizininkus bei jų treneres Ramintą Pauliukevičienę, Virginiją Pabalienę, Tatjaną Klimovą ir Virginiją Karandienę!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content