Aironas Survila iškovojo sidabrą tarptautiniame E-2 serijos tekvondo turnyre Švedijoje

2022-05-04 Atnaujinta: 2022-05-04
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 1 d. Stokholme vyko tarptautinis E-2 serijos tekvondo turnyras „Swedish Open“. Šiame turnyre dalyvavo du mūsų mokyklos trenerio A. Masio sportininkai: Paulina Maminskaitė (sv. kat. iki 59 kg, jaunių amžiaus grupė) ir Aironas Survila (sv. kat. iki 53 kg, jaunučių amžiaus grupė).

Paulina ketvirtfinalyje susitiko su Lenkijos sportininke Julia Nowak, tačiau šį kartą Lenkijos kovotoja buvo pranašesnė (12:8).

Aironas, kuris buvo laikomas šio turnyro lyderiu (1 reitingas), pirmą kovą laimėjo prieš Suomijos sportininką Vaino Pihlaja (3:0), antroje kovoje įveikė Švedijos sportininką Mir Jawhar (21:7) ir užtikrintai papuolė į finalą. Finale susitiko su turku Nusret Efe Cakir, kuris šį kartą buvo stipresnis ir tapo turnyro nugalėtoju.

Sveikiname su puikiu pasirodymu mūsų jaunuosius sportininkus ir jų trenerį!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content