Gajos žiemos sprintų taurės sezonas atidarytas!

2021-11-15 Atnaujinta: 2021-11-15
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Pasibaigus pagrindinių varžybų sezonui, siekdami palaikyti sportininkų kovinę dvasią, sporto mokyklos orientavimosi treneriai pradėjo naują “Gajos žiemos sprintų taurės” sezoną. Iki pat pavasario kartą per mėnesį bus ruošiamos orientavimosi trasos miesto parkuose ir gyvenamuosiuose mikrorajonuose, kuriose varžysis ne tik miesto moksleiviai, bet ir buvę sporto mokyklos auklėtiniai bei svečiai iš kitų miestų.

Sekmadienį Dainavos parke ir aplinkiniame mikrorajone įvyko pirmo etapo varžybos, kuriose dalyvavo 225 dalyviai. Trenerės Genovaitės Dambrauskienės suplanuotose sprinto trasose pergalę lėmė ne tik bėgimas, bet ir greitas bei optimalus kelio pasirinkimas.

I etapo rezultatai:

Dvylikamečių grupėse geriausiai sekėsi Anelei Naruševičiūtei (tren. Aušra Bartkevičienė) bei Matui Stankūnui iš Klaipėdos.

Keturiolikmečių tarpe nugalėjo Ugnė Bislytė (tren. Jolanta Saulėnienė) ir Tijus Jokubauskis iš Telšių.

Jaunučių grupėje greičiausi buvo taip pat trenerių A.Bartkevičienės ir J.Saulėnienės auklėtiniai Gabija Stankevičiūtė ir Lukas Biržinis.

Jaunių grupėse pirmavo Emilija Goftaitė (tren. Lina Čečinaitė) bei šių metų Europos jaunučių čempionato 6 vietos laimėtojas Kasparas Murėnas (tren. A.Bartkevičienė).

Suaugusiųjų grupėse nugalėjo gerai žinomi sportininkai – buvęs mokyklos sporto auklėtinis Simonas Krėpšta ir Europos ir pasaulio kurčiųjų čempionato prizininkė Gedvilė Diržiūtė.

Sveikiname pirmojo etapo nugalėtojus!

Antro etapo varžybos vyks gruodžio 11 d. K.Baršausko g., šalia prekybos centro “Molas”.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content