Dziudo imtynininkė Miglė Julija Dudėnaitė Europos taurės varžybose užėmė 5 vietą

2021-10-26 Atnaujinta: 2021-10-26
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Europos taurės varžybose Malagoje (Ispanija), kur susirinko beveik 400 sportininkų iš visų penkių pasaulio kontinentų, dalyvavo ir dvi Lietuvos sportininkės.
Svorio kategorijoje iki 63 kg suaugusiųjų varžybose debiutavo Rugilė Nenartavičiūtė. Nors ir vedė kovą Wazari įvertinimu, Rugilei pritrūko patirties išlaikyti persvarą iki kovos pabaigos, tad iš tolimesnių kovų teko pasitraukti.
Svorio kategorijoje iki 78 kg dalyvavusi Miglė Julija Dudėnaitė ant Malagos tatamio žengė keturis kartus. Pirmuose dviejuose susitikimuose įveikusi priešininkes iš Belgijos ir Nyderlandų, pusfinalio kovoje nusileido vėliau čempione šioje svorio kategorijoje tapusiai italei G.Stangherlin, o mažajame finale dėl bronzos medalio – teisėjų skirtais įspėjimais kitai italei M.Rossetai.
Penkta vieta Europos taurės varžybose “pakylėjo” Miglę Juliją per 50 vietų aukštyn tarptautiniame reitinge.
Šią visą savaitę merginos dalyvauja Ispanijoje vykstančioje treniruočių stovykloje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content