Tarptautiniame turnyre Ukrainoje dziudo imtynininkės iškovojo sidabrą ir bronzą!

2021-05-14 Atnaujinta: 2021-05-14
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 11-15 d. keturios Kauno sporto mokyklos „Gaja“ dziudo imtynininkės dalyvavo Ukrainoje vykusioje mokomojoje treniruočių stovykloje bei tarptautiniame dziudo turnyre „Ukrainian Open Cup“. Tren. Lolitos Dudėnienės auklėtinės Aida Vasiliauskaitė ir Miglė Julija Dudėnaitė iš šio turnyro parveža sidabro bei bronzos medalius.

Aida Vasiliauskaitė (63 kg), anksčiau laiko įveikusi keturias priešininkes, tik finale nusileido nugalėtoja tapusiai ukrainietei M.Bulaševič. Miglei Julijai Dudėnaitei (78 kg) burtai lėmė jau pirmoje kovoje susitikti su būsima šių varžybų nugalėtoja. Po mažos klaidos pergalę šventė Ukrainos sportininkė, tačiau jai įveikus visas varžoves, Miglė Julija gavo galimybę kovoti dėl bronzos medalio. Įveikusi dvi ukrainietes ir Australijos sportininkę, Miglė Lietuvos komandai laimėjo dar vieną medalį! Kitos mūsų sportininkės Rugilė Nenartavičiūtė (57 kg) ir Dalia Mackonytė (70 kg) patyrė pralaimėjimus pirmose kovose ir į paguodos kovas nepateko.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content