Pirmoji vaikų pergalė beisbolo čempionato rungtynėse namuose

2021-05-13 Atnaujinta: 2021-05-13
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Gegužės 12 d. Kauno sporto mokyklos „Gaja“ U12 amžiaus grupės beisbolininkai priėmė svečius iš Vilniaus sporto mokyklos „Tauras“. Puikus oras leido sužaisti dvejas rungtynes. Pirmosios mūsų komandai, deja, nebuvo sėkmingos.  Priešininkai pasinaudojo kauniečių klaidomis ir rezultatu 11:6 susitikimą laimėjo.  Tačiau jaunieji mūsų mokyklos beisbolininkai, išklausę trenerio Donato Maciulevičiaus pastabas, ryžtingai stojo į antrą kovą dėl pergalės. Per pirmuosius kėlinius pelnę nemažai taškų, jie jau džiaugėsi sėkme, tačiau Vilniaus žaidėjai išlygino rezultatą. Atrodė, kad kartojasi pirmųjų rungtynių scenarijus, bet namų aikštė ir tėvelių palaikymo skanduotės padėjo mūsų sportininkams išplėšti pergalę rezultatu 10:11.

Šiose rungtynėse po du taškus pelnė Jokūbas Šulskis, Vanesa Rinkevičiūtė ir Majus Jakubauskas, metiko pozicijoje pasižymėjo Rokas Bytautas.

Sveikiname vaikus su pirmaja saldžia pergale. Šaunuoliai! Dėkojame treneriui Donatui. Ačiū ir tėveliams, kurie atėjo palaikyti Kauno jaunųjų beisbolininkų. Antrosiose rungtynėse jūsų skanduotės padėjo komandai laimėti!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content