Greta Ramonaitė ir Tomas Simokaitis pelnė čempionų titulą

2021-03-25 Atnaujinta: 2021-03-25
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Kovo 20-21 d. Alytuje vykusiame Lietuvos kulkinio šaudymo komandiniame MIX čempionate buvo išdalinti 6 medalių komplektai, du iš jų pelnytai atiteko mūsų sporto mokyklos šauliams.
Pirmąją čempionato dieną startavo šautuvo pratimo atstovai. Finale netrūko intrigos ir tik paskutiniu šūviu čempionų titulas atiteko Kauno sporto mokyklos „Gaja” komandai – Gretai Ramonaitei ir Tomui Simokaičiui (tren. T. Klimova ir V. Pabalienė).

Antrą varžybų dieną šauliai varžėsi pistoleto rungtyje. Intrigos vėlgi netrūko nei pusfinaliuose, nei finaluose. Dėl aukso ir bronzos kovoję atletai nugalėtojus taip pat išsiaiškino tik paskutiniu šūviu – Vilniaus miesto komandos šauliai, atlikę lemiamą šūvį, išplėšė pergalę, antroje vietoje palikdami Kauno sporto mokyklos „Gaja” sportininkus Justiną Ramanauskaitę ir Gintautą Pucilauską (tren. R. Pauliukevičienė).

Su puikiomis kovomis ir pergalėmis sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content