Vytautas Balsys kovėsi su pasaulio čempionu Glebu Bakshi

2021-01-24 Atnaujinta: 2021-01-25
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Šeštadienį Lietuvos vyrų rinktinės boksininkai kovojo Lenkijoje vykusiame tarptautiniame turnyre „Suzuki Boxing Night“, kriame jėgas išbandė Lietuvos, Lenkijos, Estijos, Rusijos, Čekijos ir Jordanijos sportininkai.

Kauno sporto mokyklos „Gaja” atstovas Vytautas Balsys  svorio kategorijoje iki 75 kg  susitiko su dabartiniu pasaulio čempionu rusu Glebu Bakshi. Deja, Lietuvos čempionas vieningu teisėjų sprendimu kovą pralaimėjo. Kaip komentavo Lietuvos rinktinės treneris Vidas Bružas, tai buvo aukšto lygio kova. „Galbūt sėkmingiau pasirodyti sutrukdė varžovo titulai, tai pridėjo papildomo psichologinio spaudimo. Vytautas tam tikrais momentais galėjo būti aktyvesnis, imtis daugiau iniciatyvos, vystyti pakartotines atakas ir išlaikyti glaudesnę kovą. Bet visumoje kova esame patenkinti, nes varžovo titulai kalba patys už save. G. Bakshi yra vienas Rusijos rinktinės lyderių ir vienas realiausių pretendentų į olimpinį auksą Tokijo žaidynėse“, – sakė V. Bružas.

Turnyre taip pat turėjęs dalyvauti kitas „Gaja“ auklėtinis Edgaras Skurdelis praleido kovą dėl traumos.

„Suzuki Boxing Night“ turnyro vaizdo įrašas: https://sport.tvp.pl/51763785/boks-gala-pzb-su
(Vytauto Balsio kova nuo 1:27:30)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content