Šaulių pasiekimai Lietuvos jaunių bei jaunučių čempionatuose

2020-10-06 Atnaujinta: 2020-10-06
Kauno sporto mokykla „GAJA“

Rugsėjo 26-27 d. Rokiškyje vyko Lietuvos jaunučių ir jaunių čempionatas.  

Jaunučių grupėje asmeninėje įskaitoje, šaudydamas mažo kalibro šautuvu pratime 3×10,  Džiugas Morkūnas tapo čempionu! Marius Vasiljevas, šaudydamas mažo kalibro pistoletu į pasirodantis taikinį, laimėjo antrą vieta. Šaudydama į nejudantį taikinį Patricija Jasukaitytė buvo trečia.

Komandinėje įskaitoje, šaudant mažo kalibro ginklais iš trijų padėčių Kauno sporto mokyklos „Gaja“ atstovai Gustas Lieščinskas, Majus Petrauskas ir Džiugas Morkūnas tapo čempionais. Atliekant pratimą gulimoje padėtyje, tie patys vaikinai užėmė antrą vietą. Antrą vietą komandinėje įskaitoje, šaudant mažo kalibro pistoletu į pasirodantį taikinį, vaikinų grupėje laimėjo ir Marius Vasiljevas, Neidas Jančiauskas bei Arūnas Jonikaitis. Šaudydami į nejudantį taikinį, treti buvo Arūnas Jonikaitis, Marius Vasiljevas ir Giedrius Nikitinas. Patricija Jasukaitytė, Aurelija Krikštolaitytė ir Gabrielė Nikitinaitė, šaudydamos į pasirodantį taikinį, užėmė antrąją vietą. Šaudydamos į nejudantį taikinį, Patricija Jasukaitytė, Viktorija Eizentaitė ir Aurelija Krikštolaitytė taip pat buvo antros.

Jaunių grupėje  „Gaja“ merginų komanda, Patricija Jasukaitytė, Gaivilė Makarevičiūtė ir Aurelija Krikštolaitytė, šaudydamos mažo kalibro pistoletu į nejudantį taikinį, užėmė antrąją vietą; ta pati komanda, atliekant šaudymą į pasirodantį taikinį, laimėjo trečiąją vietą.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius: Virginiją Karandienę, Ramintą Masalskytę, Virginiją Pabalienę bei Tatjaną Klimovą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content