Lietuvos šaudymo sporto taurėje naujas finalų rekordas!

2019-11-21 Atnaujinta: 2019-11-21

Lapkričio 16-17 d. Alytuje vyko Lietuvos kulkinio šaudymo pneumatiniais ginklais taurės varžybos. Jose sužibėjo mokyklos „Gaja“ sportininkė Greta Ramonaitė (tren. T. Klimova) – šautuvo rungtyje jaunimo grupėje ji buvo pirma. Patekusi į finalą tarp 8 stipriausių suaugusiųjų ir jaunimo grupės dalyvių, Greta ir šioje rungtyje iškovojo pirmąją vietą, pagerindama Lietuvos finalo rekordą. Suaugusių vyrų grupėje šautuvo rungtyje Tomas Simokaitis (tren. V. Pabalienė)  užėmė trečią vietą. Jaunučių grupėje Teodoras Žalkauskas (tren. V. Pabalienė) laimėjo pirmą, o Džiugas Morkūnas (tren. V. Pabalienė)  – trečia vietą.

Pistoleto rungtyje jaunimo grupėje geriausiai iš mokyklos auklėtinių pasirodė Gintautas Pucilauskas (tren. R. Masalskytė), iškovojęs pirmąją vietą. Šis sportininkas taip pat pateko į finalą tarp 8 stipriausių suaugusių ir jaunimo grupės dalyvių ir ten buvo pirmas. Jaunimo grupėje pistoleto rungtyje Jonas Survila (tren. M. Griška) buvo trečias. Suaugusių moterų grupėje Justina Ramanauskaitė (tren. R. Masalskytė) užėmė pirmą vietą. Vyrų grupėje Tautvydas Nedzinskas (tren. R. Masalskytė) buvo trečias. Jaunučių grupėje Patricija Jasukaitytė (tren. R. Masalskytė) ir Mykolas Giedraitis ( tren. V. Karandienė) užėmė pirmasias vietas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content