Orientacininkų medaliai slidžių trasose

2019-02-11 Atnaujinta: 2020-06-12

Dvi dienas Salduvės kalvose šalia Šiaulių vyko Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionatas visose amžiaus grupėse. Šeštadienį vykusiose sprinto varžybose geriausiai iš kauniečių pasirodė Aistė ir Tadas Dementavičiai, tapę jaunučių grupių nugalėtojais. Antrąsias vietas iškovojo Kasparas Murėnas (vaikų gr.), Aidis Kalvaitis (jaunių gr.), Benas Radzivonas (jaunimo grupė). Trečiąsias vietas užėmė Luknė Šimkonytė (vaikų gr.) ir Ugnė Skučaitė (jaunučių gr.).

Kitą dieną sportininkai varžėsi ilgesnėse (vidutinėse) trasose. Čia aukso medalį jaunučių grupėje iškovojo Benedikta Deveikytė, o kitas prizines vietas šioje grupėje užėmė taip pat trenerės Aušros Bartkevičienės auklėtinės Ugnė Skučaitė ir Aistė Dementavičiūtė. Sidabro medalius vėl iškovojo Kasparas Murėnas, Benas Radzivonas bei Tadas Dementavičius, o bronzos medaliais džiaugėsi jauniausias komandos dalyvis Aleksas Murėnas (vaikų gr.) ir Aidis Kalvaitis .

ggg

Šiomis varžybomis praktiškai ir baigėsi žiemos sezonas, o geriausieji mokyklos orientacininkai jau kuria pasiruošimo vasaros sezonui planus, mokomųjų treniruočių stovyklų datas ir vietas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content