V. Ažukaitės bronza suaugusiųjų Europos fechtavimo „Sattelite“ varžybose!

2018-03-19 Atnaujinta: 2020-06-12

2018 Kovo 17-18 d. Turku (Suomija) vyko Europos fechtavimo taurės „Sattelite“ varžybos kartu su Šiaurės šalių suaugusiųjų čempionatu. Fantastiškai pasirodė Viktė Ažukaitė, kuri pogrupyje iškovojo tris pergales, o atkrintamosiose pralaimėjo tik dėl patekimo į finalą Estijos rinktinės narei K. Lehis rezultatu 15:11. Viktė iškovojo du bronzos medalius! Kaip pati Viktė sake “Pradžia buvo sunki, bet vėliau pavyko susitvardyti su įtampa ir kantriai, bet užtikrintai kovoti”.

Varžybose taip pat dalyvavo A. Katkovaitė, kuri pogrupyje laimėjo dvi kovas iš šešių, bet atkrintamosiose kova dėl patekimo į geriausiųjų 32 buvo nesėkminga. A. Katkovaitė 15:13 rezultatu pralaimėjo Kanados sportininkei ir užėmė 38 vietą iš 56 dalyvių.

Vyrų grupėje geriausiai iš lietuvių pasirodė J. Stalmakov ir M. Tamošiūnas, kurie turėjo po vieną pralaimėjimą pogrupyje iš karto pateko į geriausiųjų 64. Tačiau, kovos dėl 32 abiems buvo nesėkmingos, tad atitinkamai užimtos 38 ir 39 vietos. Mūsų mokyklos auklėtiniui E. Dvariškiui  įveikti atkrintamųjų barjero nepavyko.

Sveikiname Viktę ir jos trenerę Rasą Ažukienę !

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content