Orientacininkai varžėsi Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionato sprinto ir estafečių distancijose

2018-03-05 Atnaujinta: 2020-06-12

Ir sniego ir šalčio sulaukę orientacininkai dvi dienas Vilniaus rajone Senasalio apylinkėse kovojo dėl medalių Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionate.

Kovo 3 dieną asmeninėse sprinto varžybose geriausiai iš kauniečių sekėsi Ugnei Liegutei, tapusiai čempione jaunių grupėje. Jaunimo grupėje bronzos medalius iškovojo Austėja Kalvaitytė ir Rokas Lipnickas, o Ugnė Skučaitė trečiąją vietą  iškovojo vaikų amžiaus grupėje.

Sekmadienį estafečių varžybose didelė dalis trasos driekėsi laukais, tad sąlygos buvo dar sunkesnės – žvarbokas vėjas ir užpustytos vėžės. Siaura vėžė, daug darbo vienlaikiais žingsniais su lazdomis.

Sėkmingiausiai pasirodė trenerės Aušros Bartkevičienės mergaičių komanda (Nida Babianskaitė, Aistė Dementavičiūtė ir Ugnė Skučaitė) laimėjusios pirmą vietą. Jaunių merginų komanda liko antroje vietoje.

Moterų grupėje aukštą penktą vietą iškovojo Deimantė Motiejūnaitė, Akvilė Bartkevičiūtė ir Milda Radzivonaitė.

Sveikiname nugalėtojus ir prizininkus!

Visi rezultatai : sprintas   estafetės

Video: orienteering.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content