LIETUVOS STALO TENISO ČEMPIONATE KAUNO SPORTININKAI ŠKOVOJO DAUGIAUSIA MEDALIŲ!

2018-03-07 Atnaujinta: 2020-06-12

Pirmomis kovo dienomis sostinėje vyko 88-asis Lietuvos stalo teniso  čempionatas, kuriame dalyvavo  pajėgiausi šalies sportininkai, po 32 vyrus ir moteris.

Net 9 medalius į Kauną parvežė mūsų sporto mokyklos sportininkai. Šalies nugalėtojo titulą pelnė trenerio V.Stankevičiaus auklėtinis Medardas Stankevičius. Dar tik jaunių amžiaus sportininkas užtikrintai laimėjo visas kovas, niekam nepalikdamas nei mažiausios vilties suabejoti jo pranašumu!

Kitos dvi tr. V.Stankevičaus ir R.Stankevičiaus auklėtinės Vitalija Venckutė ir  Ugnė Baskutytė sėkmingai skinusios pergales iki pusfinalio, nusiledo priešininkėms šiame etape ir pasidalino 3-iąsias vietas.

Savo medalių kraitį minėti sportininkai papildė dvejetų varžybose. M.Stankevičiaus ir  V. Venckutės pora mišrių dvejetų rungtyje tapo nugalėtojais, o V.Venckutė moterų dvejetų rungtyje kartu su U.Baskutyte taip pat iškovojo auksą.

Vyrų dvejetų varžybose buvo iškovoti dar du bronzos medaliai: M.Stankevičiaus poroje su vilniečiu A.Kačerausku ir Mato Skučo (tr. R.Garkauskienė) poroje su šilutiškiu M.Vilku.

                                                                                Sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Visi rezultatai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content