Draugiškos boksininkų kovos

2016-11-23 Atnaujinta: 2020-06-15
bialystok-kaunas-2016-su-mere

2016 lapkričio 12-13 dienomis Lomžoje vykusiame antrajame šiais metais jaunių bokso mače Kauno jaunieji talentai susigrūmė su bendraamžiais iš Balstogės ir Lomžos. Svečiams iššūkį metė pajėgūs varžovai, tarp kurių buvo ne vienas Lenkijos vaivadijų ir savo šalies čempionatų prizininkas.

„Prieš pusmetį Lietuvoje mūsų akistata baigėsi lygiosiomis, tad namuose lenkai norėjo įrodyti pranašumą. Tačiau mūsų vaikinai pasirodė ne iš kelmo spirti ir rimtai pasipriešino šeimininkams“, – pasakojo treneris Marius Narkevičius.

Lengviausiose svorio kategorijose iki 42 kg Jurgis Savickas kovą baigė lygiosiomis, o iki 44 kg Airidas Staniūnas 1:2 nusileido Lenkijos boksininkui. Svorio kategorijoje iki 46 kg pergale aiškia persvara 3:0 džiaugėsi Nedas Gudomskas. Iki 48 kg tokią pat pergalę iškovojo Nedas Keršulis.

Svorio kategorijoje iki 54 kg priešininko pergalę 3:0 teko pripažinti Matui Karosui, tačiau jo brolis Vitas Karosas 3 kg sunkesnėje kategorijoje atsirevanšavo 2:1. Svorio kategorijoje iki 60 kg. techniniu nokautu laimėjo Romanas Kudriacevas. Iki 66 kg Tadas Svetickas 0:3 nusileido pajėgesniam šeimininkų atstovui. Iki 75 kg kategorijoje Kauno boksininkui Lukui Kamnevui teko pripažinti priešininko pergalę 1:2. Sunkiausioje kategorijoje per 75 kg pralaimėjimą 0:3 patyrė Laurynas Petruškevičius.

bialystok-kaunas-2016

„Niekaip negalime išsiaiškinti, kurie stipresni, tad teks susitikti ir dar kartą“, – šypsojosi treneris Marius Narkevičius. Jis su būriu auklėtinių dalyvavo tarptautiniame bokso mače Kaunas-Bialystokas, kuris vėl baigėsi lygiosiomis 6,5-6,5.

„Galbūt ne visiems vaikinams pavyko parodyti viską, ką sugeba, tačiau žinome kokia pajėgi yra lenkų bokso mokykla, kokios turtingos jų tradicijos. Tad rezultatais esame patenkinti, – teigė M.Narkevičius. – Mūsų vaikinai pasisėmė labai naudingos patirties. Likome patenkinti ir turnyro organizaciniu lygiu. Smagu, kad tarp mūsų užsimezgė graži draugystė, kuri tęsis ir ateityje“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content