Lietuvos jaunučių stalo teniso prizininkai

2016-05-12 Atnaujinta: 2016-07-13

2016 m. balandžio 30 d. – gegužės 1 d. Joniškyje vyko Lietuvos jaunučių ( 2002 m.g. ir jaun.) komandinių ir asmeninių stalo teniso pirmenybių finalinės varžybos. Komandinėse varžybose dalyvavo 10 Lietuvos komandų, o asmeninėse – 38 berniukai ir 34 mergaitės.

Sėkmingai varžybose pasirodė Kauno sporto mokyklos „Gaja“ mergaitės – jos iškovojo 2 vietą. Mergaičių komandą atstovavo: Meida ir Neda Mackevičiūtės, Martyna Aleksynaitė (tr. A.Garkauskas) ir Elzė Danilkevičiūtė (tr. A.Pasavodskis).

mergaitės

Po savaitės Šalčininkuose vyko kitos amžiaus grupės (2004 m.g. ir jaun.) Lietuvos jaunučių finalinės varžybos. Šiose varžybose berniukai iškovojo 2 vietą. Jų komandą atstovavo: Aleksandras Chmelevskis (tr. R.Garkauskienė), Rokas Kisielius (tr. R.Stankevičius), Klaidas Vaitekūnas ir Marius Samuilis (tr. A.Tamošiūnas). Berniukai sėkmingai startavo ir asmeninėse varžybose: A.Chmelevskis tapo nugalėtoju, o R.Kisielius iškovojo 3 vietą.

berniukai

                                                 Sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content