Baltijos šalių orientavimosi sporto čempionate

2015-06-10
Gegužės 30-31 dienomis Latvijoje, Tukums miesto apylinkėse, vykusiame Baltijos šalių čempionate Lietuvos orientacininkai trečius metus iš eilės nugalėjo Estijos, Latvijos ir Baltarusijos rinktines bei svečių teisėmis dalyvavusius Sankt Peterburgo sportininkus.
Šeštadienį sportininkai varžėsi dėl čempiono vardų ilgoje trasoje, o sekmadienį buvo varžomasi trijų etapų estafetėse. Elito grupėse čempionais tapo kauniečiai Gabija Ražaitytė, įveikusi 9,1 kilometro su 21 kontroliniu punktu trasą per 1:05:35 ir Jonas Vytautas Gvildys, 14,7 kilometro trasą su 29 kontroliniais punktais įveikęs per 1:26:06.
BČ_nugalėtojai_Jonas ir Gabija
Sekmadienį vykusiose estafečių varžybose moterų elito grupėje po atkaklios kovos nugalėjo Lietuvos komanda – Kristina Rybakovaitė, Sandra Paužaitė ir Gabija Ražaitytė. Vyrų grupėje Lietuvos komandos užėmė antrąją ir trečiąją vietas.
Kartu su suaugusiais varžėsi ir įvairių amžiaus grupių jaunieji orientacininkai. Iš sporto mokyklos auklėtinių geriausiai pasirodė jaunimo grupėje nugalėjęs Martynas Tirlikas ir estafečių varžybose nugalėtojų merginų jaunimo komandoje pirmu etapu bėgusi Deimantė Motiejūnaitė.
BČ_medalis          Martynas Tirlikas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content