Tarptautinis fechtavimo turnyras „ Gaja- Dvikova Cup 2015“

2015-05-26 Atnaujinta: 2015-05-26

2015 Gaja-DvikovaGegužės  22-24  dieną  Kauno “Gajos“  sporto salėje vyko tarptautinis fechtavimo turnyras „Gaja-Dvikova Cup 2015“. Tai jau ketvirtus metus  iš eilės vykdomas turnyras, kurį organizuoja Kauno fechtavimo klubas „Dvikova“ kartu su Kauno sporto mokykla „Gaja“. Turnyre špagas surėme pajėgiausi  Lietuvos špagininkai  ir svečiai iš užsienio – Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Armėnijos, Vokietijos bei Norvegijos.

Pirmąją varžybų dieną jėgas išbandė jaunieji špagininkai, gimę 2001 metais ir jaunesni. Vaikinų grupėje čempionu tapo Domantas Ivanauskas. Šioje amžiaus grupėje kovojo 32 fechtuotojai. Iš merginų geriausiai sekėsi Gretai Bingelytei, kuri buvo 9-ta tarp 29 dalyvių. Šiuos sportininkus treniruoja treneris Aurimas Radzevičius.

Antroji diena buvo skirta jauniams- fechtuotojams, gimusiems 1998 m.  ir jaunesniems. Geriausiai sekėsi Dominykui Bartaškai, iškovojusiam 6-tą vietą tarp 43 dalyvių. Elzė Šatkauskaitė buvo 11-ta tarp 35 dalyvių.  Tai trenerės Rasos Ažukienės auklėtiniai.

Trečiąją dieną kovojo jaunimo atstovai. Jaunimo varžybose tarp 26 špagininkių nenugalima buvo ir čempionės titulą iškovojo Viktė Ažukaitė, o  Akvilė Katkovaitė buvo antra. Vaikinų grupėje geriausiai sekėsi Rokui Juknai,  kurį varžyboms paruošė trenerė Rasos Rimgailienė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content