Lietuvos bokso čempionatas

2015-04-15

 

2015 04 E.Stanionis LC 2015 LC M.ValaviciusBalandžio 9-11 dienomis Kėdainių arenoje vyko Lietuvos bokso čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė per 100 boksininkų – 59 vyrai ir 21 moteris. Mūsų mokyklą atstovavo gausus būrys boksininkų – 19 vaikinų ir 3 merginos.

Iškovoti 3 aukso, 6 sidabro ir 5 bronzos medaliai.

Čempionų vardus iškovojo trenerio Vido Bružo auklėtiniai – Eimantas Stanionis 69 kg svorio kat., Mantas Valavičius + 91 kg svorio kat. ir Lina Miklovytė 48-51 kg svorio kat.

Sidabro medaliais džiaugėsi šie trenerio V.Bružo auklėtiniai – Ruslanas Jefremovas 60 kg sv. kat., Paulius Petronis 75 kg sv.kat., , Vitalijus Subačius 91 kg sv. kat. bei trenerio Jurijaus Kolečevo auklėtiniai – Deividas Kliučakas 64 kg sv.kat., Paulius Prišmantas + 91 kg sv.kat. ir Deimantė Gugaitė 57-60 kg sv.kat.

Bronzos medaliais apdovanoti Marius Palionis, Tomas Sinkevičius, Tadas Žiūkas, Gytis Vanzlauskas ir Rokas Mišauskas.

Čempionate buvo kovota ne tik dėl čempionų medalių, bet ir dėl kelialapių į pirmąsias Europos žaidynes, kurios vyks šiais metais Baku. ( Į Europos žaidynes vyks 1 mergina ir 6 vaikinai).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content