Kovo 11-osios apdovanojimai

2015-03-23 Atnaujinta: 2015-03-23

Vidaus reikalų ministerijoje buvo iškilmingai paminėta Kovo 11-oji – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Baltojoje salėje į šventinį minėjimą susirinkusius vidaus reikalų sistemos darbuotojus ir pareigūnus bei garbingus svečius pasveikino vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis. Ministras visiems linkėjo optimizmo, veržlumo, plačiau naudotis suteiktomis galimybėmis, o prireikus – ištiesti vienas kitam pagalbos ranką.

Lietuvos nepriklauGaira Šenauskaitė apdovanojimas VRSsomybės atkūrimo dienos proga vidaus reikalų ministras S. Skvernelis už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą pareiškė padėkas ir įteikė dovanas 65 VRM ir įstaigų prie VRM pareigūnams, valstybės tarnautojams ir darbuotojams.

Tarp apdovanotųjų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga buvo ir mūsų mokyklos dziudo sportininkė, trenerės Žanos Antonovienės auklėtinė, Gaira Šenauskaitė, kuri mokosi Generolo Plechavičiaus kadetų m-kloje. 8 klasėje.

Didžiuojamės! Sveikiname!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content