Europos jaunių, jaunimo fechtavimo čempionatas

2015-03-06

Vasario 25- kovo 5  dienomis  Slovėnijoje, Maribore, vyko Europos jaunių ir jaunimo fechtavimo čempionatas. Lietuvos rinktinę atstovavo 9 mokyklos auklėtiniai.

Vasario 25-26 dienomis vyko Europos jaunių čempionatas. Geriausiai sekėsi Rokui Juknai, kuris buvo 34 –tas tarp 111 špagininkų. Matas Bartaška buvo 42-as, o Elzė Šatkauskaitė 80-ta.

Kovo 2 -5 dienomis savo jėgas išbandė jaunimas. Merginų asmeninėse varžybose geriausiai sekėsi Adelei Karoblytei, kuri buvo 19-ta tarp 88 dalyvių.

Vaikinų asmeninėse varžybose stipriausias buvo Kasparas Šatkauskas. Jis iškovojo 30-tą vietą tarp 114 špagininkų.

Kovo 4-5 dienomis vyko  jaunimo vaikinų ir merginų komandinis čempionatas. Komandinėje špagos rungtyje  vaikinų komanda – Edgaras Dvariškis, Giedrius Kazakevičius ir Kasparas Šatkauskas-  užėmė 21 vietą tarp 25 komandų.

Geriau sekėsi merginų komandai –Viktei Ažukaitei, Adelei Karoblytei ir Akvilei Katkovaitei. Merginos užėmė 12-ą vietą tarp 19 komandų

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content